facebook tracking
Avdelning

Försäljning & Marknad

Connect

På Försäljning & Marknad arbetar totalt 8 personer och leds av Karsten Kvamme. Grundteamet består av 6 personer som i huvudsak är kundansvariga säljare, men vi har även två “deltidare” från konsultorganisationen till låns för komplettering av kundansvar och marknadsaktiviteter. Vi är i dagsläget tre kvinnor och fem män i teamet och sitter utspridda i Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi har alla olika bakgrund, där majoriteten har erfarenhet från fastighetsbranschen och affärssystemsidan, men vi ser positivt på influenser från andra branscher och verksamhetsområden. Det viktigaste för oss är snarare förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och förstå de reella behoven hos våra kunder för att sedan kunna formulera det till interna budskap till övriga organisationen.

På avdelningen har vi fullt fokus på att upprätthålla en god kundrelation samtidigt som FAST2 befinner sig på en tillväxtresa. Det ställer stora krav på tydlig och frekvent kommunikation till kunder såväl som kollegorna. Vi växer kontinuerligt på kundsidan och är med i flera upphandlingsprocesser per år för att säkra nya kundrelationer även i framtiden. En spännande tid där vi, samtidigt som vi bygger upp en organisation, matchar de kundbehov som hela tiden utvecklas genom den intensiva digitalisering som pågår.

Våra dagar präglas av; avstämning med kundkontakter - på plats hos kund eller på FAST2-kontoret, uppföljning internt med FAST2-kundteam, månadsvis fakturering av alla pågående projekt, samt genomförandet av olika kundevent på mässor eller något av våra kontor. Avdelningen består av ett väl sammansatt och kunnigt gäng, med blandad erfarenhet, som har stor respekt för varandras utmaningar. Vi jobbar tillsammans, inte bara inom teamet utan även tätt ihop med övriga delar av organisationen - en “spindeln i nätet”-grupp!

 

Lediga Jobb

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats  där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Löjtnantsgatan 21
Stockholm Vägbeskrivning

Göteborg

Norra Ågatan 10
Göteborg Vägbeskrivning 08-730 56 90

Jobbar du redan på FAST2?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@fast2.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor