Avdelning

Försäljning & Marknad

Connect

FAST2s försäljnings- och marknadsavdelning består av fem personer och leds av försäljningschef Karsten Kvamme. Vi är två kvinnor och tre män fördelade på vårt Stockholms- respektive Göteborgskontor. I huvudsak är vi kundansvariga säljare men vi arbetar även med affärsutveckling och marknadsaktiviteter.  

Vi har fullt fokus på att upprätthålla en god kundrelation samtidigt som FAST2 befinner sig på en tillväxtresa. Det ställer höga krav på tydlig och frekvent kommunikation till kunder såväl som kollegor. En spännande tid när vi, samtidigt som vi bygger upp en organisation, matchar nya kundbehov i den intensiva digitaliseringsresa som nu pågår.

Våra dagar präglas bland annat av kundmöten, både hos kund och på FAST2-kontoret, avstämningar, projektuppföljning, fakturering och genomförande av olika kundevent. Vi är ett väl sammansatt och kunnigt gäng med blandad erfarenhet, majoriteten från både fastighetsbranschen och affärssystemsidan, och vi har stor respekt för varandras utmaningar. Vi jobbar tillsammans, inte bara inom teamet utan även tätt ihop med övriga delar av organisationen - en "spindeln i nätet"-grupp!

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Löjtnantsgatan 21
Stockholm Vägbeskrivning View page

Göteborg

Norra Ågatan 10
Göteborg Vägbeskrivning 08-730 56 90 View page

Jobbar du redan på FAST2?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@fast2.se
  • Henrik Hansen
  • Josefine Westlander
  • Karin Schönberg
  • Kristin Berg
  • Linus Holmqvist
  • Petra Hartford
  • Rolf Carlson
  • Susanne Alderin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor