facebook tracking
Avdelning

Konsult Stockholm

Connect

Konsultavdelningen på FAST2 består totalt av 23 stycken medarbetare fördelat på kontoret i Stockholm och Göteborg. I Stockholm arbetar 14 stycken medarbetare, 11 kvinnor och 3 män och i Göteborg arbetar 9 stycken, 5 kvinnor och 4 män. Vi vill givetvis bli fler och söker ständigt nya kompetenta medarbetare. På FAST2s konsultavdelning arbetar idag process/verksamhetskonsulter, tekniska konsulter samt applikationskonsulter.

På konsultavdelningen arbetar vi främst med kundvård, vi ska alltid vara lyhörda för våra kunders önskemål och behov. Vidare ansvarar vi för en stor del av leverans och förvaltning av våra kunder. Vi anpassar systemet för att passa kundens behov dvs. gör kundkonfiguration och parametersättning för kundens optimala användning. I tar även fram rapporter och enklare integrationer. Vi levererar värdefulla insikter till kund kring optimering och effektivisering av verksamheten utifrån användning av systemet samt genomför utbildningar och nyinstallationer av systemet.

Målen på konsultavdelningen är att ständigt förbättra vår leverans och vårt värde hos våra kunder. Att bistå våra kunder med optimal användning av systemet och således effektivisering av sin verksamhet. 

 

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats  där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Jobbar du redan på FAST2?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@fast2.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor