Avdelning

Support & IS/IT

Connect

FAST2s avdelning för Support & IS/IT består av tolv personer, nio män och tre kvinnor. Avdelningen karaktäriseras av att alla som arbetar här är kundfokuserade, lösningsorienterade och givetvis teknikintresserade. På avdelningen arbetar applikations- och supporttekniker med fokus på att ge supportleverans och applikationsdrift till FAST2s kunder. Avdelningen sköter även intern IT. Avdelningens mål är att fortsätta bygga upp supportorganisationen till en självgående och effektiv organisation samt att fortsätta bygga en effektiv och proaktiv applikationsdrift med hjälp av standardisering och automatisering.

En typisk dag på Support & IS/IT-avdelningen börjar med ett statusmöte där varje medarbetare kort går igenom vad man jobbar med och vad man behöver hjälp att komma vidare med etc. Därefter arbetar avdelningen utifrån antingen inplanerade aktiviteter/projekt eller hjälps åt att lösa de inrapporterade ärendena som kommer från våra kunder. Det roligaste på vår avdelning är att man som teammedlem får stor möjlighet att bidra till att kontinuerligt förbättra FAST2s leverans. Avdelningen genomsyras av en bra teamkänsla där stor vikt läggs på att stötta varandra i det dagliga arbetet.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Hangövägen 29
115 41 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Norra Ågatan 10
Göteborg Vägbeskrivning 08-730 56 90 Se sida

Jobbar du redan på FAST2?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fast2.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor