facebook tracking
Avdelning

Support & IS/IT

Connect

Anders Grape är chef för avdelningen Support & IS/IT som idag består av 10 personer, 9 män och en kvinna. Avdelningen karaktäriseras av att alla som arbetar här är kundfokuserade, lösningsorienterade och givetvis teknikintresserade. På avdelningen arbetar applikations- och supporttekniker med fokus på att ge supportleverans och applikationsdrift till FAST2s kunder. Avdelningen sköter även intern IT. Avdelningens mål är att fortsätta bygga upp supportorganisationen till en självgående och effektiv organisation samt att fortsätta bygga en effektiv och proaktiv applikationsdrift med hjälp av standardisering och automatisering.

En typisk dag på Support & IS/IT-avdelningen börjar med ett statusmöte där varje medarbetare kort går igenom vad man jobbar med och vad man behöver hjälp att komma vidare med etc. Därefter arbetar avdelningen utifrån antingen inplanerade aktiviteter/projekt eller hjälps åt att lösa de inrapporterade ärendena som kommer från våra kunder. Det roligaste på vår avdelning är att man som teammedlem får stor möjlighet att bidra till att kontinuerligt förbättra FAST2s leverans. Avdelningen genomsyras av en bra teamkänsla där stor viktläggs på att stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats  där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Jobbar du redan på FAST2?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@fast2.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor