Avdelning

Utveckling Affärssystem

Connect

Inom avdelningen Utveckling arbetar idag 20 stycken personer med ansvar för utveckling av FAST2s affärssystem.  

Vår avdelning karaktäriseras av det som FAST2 karaktäriseras av generellt, det vill säga hög arbetsmoral, en vilja att förbättras och att ha kul på jobbet. 

Inom vår avdelning arbetar vi bland annat med backend webb, frontend webb, javautveckling och team-leading. Det roligaste med att arbeta inom Utvecklingsavdelningen är att dagarna är så varierande och att våra kunder tillsammans med oss är så intresserade av ny funktionalitet för att förbättra sina processer.

Vårt mål inom avdelningen är att ständigt förbättras, att leverera än mer funktionalitet som våra kunder vill ha med än bättre kvalitet.

Vi söker ständigt nya briljanta utvecklingskompetenser, så tveka inte att kontakta oss om du är ute efter en utvecklande tjänst på ett företag med högt i tak och skoj på jobbet.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

FAST2 är en dynamisk arbetsplats där du får ett marknadsledande affärssystem att arbeta kring, spännande kunder att utveckla och fantastiska kollegor att arbeta med.

Trivs du i en organisation som fortfarande är tillräckligt liten för att snabba beslut skall kunna fattas, men tillräckligt stor för att erbjuda trygghet, goda anställningsvillkor och förmåner, så är FAST2 det självklara valet. Vi odlar en företagskultur som bygger på utveckling, innovation, teamwork och eget ansvar.

Hangövägen 29
115 41 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Norra Ågatan 10
Göteborg Vägbeskrivning 08-730 56 90 Se sida

Jobbar du redan på FAST2?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fast2.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor